Laaja tuotevalikoima
Valiste itsellesi sopivin
Tutustu
Laaja tuotevalikoima
Valiste itsellesi sopivin
Tutustu
Laaja tuotevalikoima
Valiste itsellesi sopivin
Tutustu
Previous
Next

Piha-alueet

Kun tiedät mitä pihaltasi haluat, on aika kääntyä ammattilaisen puoleen: näkyvien pintojen, istutusten ja rakennelmien alle tarvitaan oikeanlaiset materiaalit oikein asennettuna.

Kun pohjatyöt ovat kunnossa on aika keskittyä pintoihin. Meiltä saat mullan nurmikonpohjaan ja istutuksille, kiviä sokkelinvierukseen ja uudet murskeet pihatielle ja poluille.

Suosituimmat maa-ainekset:

Talot

Ammattitaitoinen henkilökunta, nykyaikainen ja monipuolinen kalusto sekä laadukkaat maa-ainekset takaavat, että talosi alla on huolella tehty rakennuspohja. Lisätään vielä talon ympärille toimiva salaoja- ja sadevesijärjestelmä ja muokataan pihan kallistukset kuntoon.

Laitetaan yhdessä perusta kuntoon, salaojitetaan ja ehkäistään kosteusvauriot. Me autamme.

Suosituimmat maa-ainekset:

Tiet

Tieverkon turvallisuus ja liikennöitävyys taataan huolellisella kunnossapidolla. Perustitpa uutta tietä tai kunnostat vanhaa, meiltä saat maa-ainesten lisäksi alaterätasauksen sekä konetyöt.

Meiltä löydät kiviainekset niin pihateiden pintamateriaaliksi kuin parkkipaikan pohjiksi. Ota myös rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset pohjat asfaltoinnille.

Suosituimmat maa-ainekset:

Hiekoitus

Tee pihapiiristäsi turvallinen ja ennakoi mahdolliset vaaranpaikat. Älä suotta liukastele, nyrjäytä nilkkaasi tai katko kättäsi vaan nouda hiekoitussepeliä pihamyynnistämme tai pyydä meitä toimittamaan haluamasi määrä kotiovelle asti. Toimitamme myös pieneriä.

Mikäli tarvitset talvikunnossapidossa apuun järeämpää kalustoa, auraus- ja hiekoituskalustomme on liikkeellä läpi talven.

Suosituimmat maa-ainekset:

Kalliomurskeet

0 - 56 mm kalliomurske

Sepeleistä poiketen kalliomurskeet sisältävät myös hienojakoista ainesta. Kalliomurskeet soveltuvatkin monipuolisesti eri kohteisiin, joissa tarvitaan tiivistyvää materiaalia.

Hienompia murskeita käytetään pintamateriaalina esimerkiksi teillä ja piha-alueilla. Raekooltaan suurempi murske taas on erinomainen materiaali pihojen ja teiden rakennekerroksiin.

Tutustu tarkemmin

Sepelit

8 - 16 mm sepeli

Sepeli on kalliosta murskattua kiviainesta, josta on seulottu pois hienoin aines. Se sopii kohteisiin, joissa maa-aineksen tulee läpäistä hyvin vettä, kuten salaojissa. Sepeliä voidaan käyttää myös pihojen pintakerroksissa tai koriste- tai maisemointikivenä.

Hiekoitussepeli soveltuu nimensä mukaisesti erinomaisesti talviseen liukkaudentorjuntaan teillä ja pihoissa.

Tutustu tarkemmin

Soramurskeet

sora

Soramurske on valmistettu murskaamalla soraa ja seulomalla siitä eri kokoisia lajikkeita. Soramurskeiden käyttökohteet ovat käytännössä samoja kuin vastaavan kokoisilla kalliomurskeilla. Usein valinta sora- ja kalliomurskeen välillä onkin lähinnä makuasia.

Hienompia murskeita käytetään pintamateriaalina esimerkiksi teillä ja piha-alueilla. Raekooltaan suurempia murskeita käytetään pihojen ja teiden rakennekerroksiin.

Tutustu tarkemmin

Sorat, hiekat ja seulotut

hiekka

Sora ja hiekka sekä niistä seulotut lajikkeet soveltuvat monipuolisesti eri käyttökohteisiin.

Seulomattomia materiaaleja hyödynnetään useimmiten vähemmän vaativiin täyttöihin, rantoihin ja yleismateriaalina esimerkiksi maanparannuksessa, kun seulotuista lajikkeista taas löytyy omat tuotteensa mm. salaojiin, leikkikentille ja valuihin.

Tutustu tarkemmin

Muut erikoislajikkeet

seulottu multa

Valikoimastamme löytyy myös seulottua multaa, mäntykuoriketta sekä luonnonkiviä.

Tutustu tarkemmin

Tilaustuotteet

Valmistamme tilauksesta myös erikoistuotteita, kuten erikoisseulottua leijuhiekkaa ja greenihiekka.

Tarkista eri tuotteiden saatavuus ja varastotilanne ottamalla yhteyttä toimistoomme.